top of page

Nicolette Stan-Cojocaru

​📍

București

Despre mine

Sunt terapeut centrat pe persoană și lucrez în principal cu adulți și tineri. Prefer metoda conversației (talk-therapy) pentru că oferă spațiu atât tăcerii, cât și cuvintelor, atât lacrimilor, cât și râsetelor.

Atât formarea profesională, cât și valorile personale mă împing să consider fiecare client ca fiind expert în propria viață. Teoriile sau clasificările clasice ni se pot potrivi sau nu. De aceea, încurajez și apreciez întotdeauna autenticitatea și naturalețea, cu tot ceea ce aduc ele în ședințe - de la bucurie, la vulnerabilitate.

Această abordare m-a ajutat și pe mine, în propria dezvoltare personală, oferindu-mi spațiu și putere personală. Fiind întâmpinați cu acceptare și încredere, putem, la rândul nostru, să ne-o oferim nouă și celorlalți.

Limba vorbitã

Romana, Engleza

Preț pe sesiune

200 Lei

Lucruri interesante despre mine

1. Autorul meu preferat este Jose Saramago.

2. Sunt entuziastă și (puțin) competitivă la jocurile de Catan.

3. Îmi place stilul Art Nouveau.

Cum lucrez

Pentru mine terapia este mai degrabă un spațiu, un tip de interacțiune decât un set de tehnici. De asemenea, este și o modalitate de a îmbunătăți calitatea relațiilor pe care le avem, prin propria dezvoltare.

Cu ce te pot ajuta

Stres si anxietate
Depresie
Probleme in relatii
Conflicte familiale
Trauma
Doliu/ suferinta
Intimitate (sex)
Parenting
Stima de sine
Dificultati in cariera
Panica
Lipsa de motivație
Consiliere psihologica pentru persoanele LGBTQ

Calificările mele

Formare în psihoterapie centrată pe persoană, Master în evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei.

Nicolette Stan-Cojocaru
bottom of page