top of page

Laetitia Panaitescu

​📍

Oradea

Despre mine

Sunt psihoterapeut acrediat de către Colegiul Psihologilor din România în Psihoterapii Cognitive și Comportamentale & Psihologie Clinică.

Probleme abordate frecvent: Tulburare obsesiv-compulsivă (OCD), Tulburări anxioase, Tulburări depresive, Tulburări de personalitate.

Dorința mea este de a-ți fi alături în momentele de impas pentru a descoperi împreună care sunt resursele pe care le deții și pe care le poți folosi în a face față dificultăților.

Limba vorbitã

Romana, Engleza

Preț pe sesiune

200 Lei

Lucruri interesante despre mine

Dorința mea de a deveni psihoterapeut a apărut încă de la vârsta de 13 ani din dorința de a afla ce anume determină comportamentele noastre.

Umorul și acceptarea sunt două dintre cele mai frecvente mecanisme de coping pe care le folosesc în viața personală.

Iubesc pisicile și timpul petrecut cu ele mă încarcă pozitiv.

Cum lucrez

Evaluarea este punctul de plecare în cadrul oricărui proces terapeutic. Vom discuta împreună dificultățile pe care le întâmpini și vom parcurge câteva scale de evaluare inițială care ne vor ghida în alegerea celor mai potrivite metode de intervenție.

Obiectivele terapeutice sunt stabilite împreună în funcție de prioritățile pe care ți le setezi și ceea ce dorești să obții în urma ședințelor de terapie. La începutul fiecărei ședințe vom decide de comun acord care sunt ariile pe care dorești să le acoperim și care sunt problemele asupra cărora dorești sa ne focalizam.

Numărul ședințelor și frecvența acestora se vor stabili în funcție de nivelul de distres pe care îl resimți și totodată, în funcție de disponibilitatea și posibilitățile pe care le ai.

Cu ce te pot ajuta

Stres si anxietate
Depresie
Probleme in relatii
Stima de sine
Dificultati in cariera
Panica

Calificările mele

Studii licentă (2014-2017): Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Psihologie

Studii masterale (2017-2019): Universitatea Bábes Bolyai - Cluj-Napoca, Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului şi dezvoltarea potenţialului uman

Formare în terapii cognitive și comportamentale (2020-prezent) - APCCR (Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România)

Laetitia Panaitescu
bottom of page