top of page

Alexandru Zorilă

​📍

Cluj-Napoca

Despre mine

Sunt Alexandru Zorilă, psiholog clinician, psihoterapeut format în CBT (Cognitive Behavioral Therapy), acreditat COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania) și coach acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificări).

Am acumulat diverse experiențe de viață, studiind și lucrând inițial în alt domeniu.

Am ales să schimb acel domeniu cu această meserie deoarece în primul rând mi se potrivește ca temperament (fire mai calmă și analitică), dar și pentru că la fel ca mulți dintre noi, am întâmpinat dificultăți emoționale, situații dureroase ce m-au forțat să fiu responsabil, să caut ajutor și să mă dezvolt.

Trecând prin acest proces și mulți ani de studiu, am ajuns să pot empatiza cu clienții mei și să îi îndrum în acest proces de schimbare, redescoperire și îmbunătățire.

Împreună putem învăța să gestionăm emoțiile, să dezvoltăm abilități, să depășim perioadele dificile și să extragem învățături valoroase din aceste experiențe.

Cred cu tărie că orice experiență și persoană are acel lucru valoros demn de a fi tratat cu atenție și respect.

În acest demers aplic tehnici, strategii și metode bine documentate științific, încercând să fiu la zi cu ultimele descoperiri din acest fascinant domeniu.

Limba vorbitã

Romana, Engleza

Preț pe sesiune

200 Lei

Lucruri interesante despre mine

Am avut până de curând o mică afacere, sunt dedicat familiei și băiețelului meu.

Ca hobby-uri îmi place să repar mecanisme de ceas, să construiesc sisteme audio, să ascult muzică, să citesc.

Cum lucrez

Ședințele durează aproximativ o oră, întâlniri o dată sau de două ori pe săptămână după caz, atât online (pe platforma Zoom) cât și față în față în Cluj-Npoca pe str. Iosif Vlucan, nr. 49. Numărul ședințelor necesare variază funcție de complexitatea și numărul problemelor vizate.

Cu ce te pot ajuta

Stres si anxietate
Depresie
Dependente/ adictii
Probleme in relatii
Conflicte familiale
Intimitate (sex)
Stima de sine
Furie
Dificultati in cariera
Panica
Lipsa de motivatie
Probleme legate de divort/ despartire

Calificările mele

Psiholog clinician, psihoterapeut format în CBT (Cognitive Behavioral Therapy formare APCCR Asociatia de psihoterapii cognitive si comportamentale din Romania), acreditat COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania) și coach acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificări).

Alexandru Zorilă
bottom of page